Více než 500 položek jachtařských potřeb skladem.
Bramboračka s lesními houbami – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě do 30 C, minimální trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Bramborová polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Čočková polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování v pokojové teplotě do 30 C, snadná a rychlá příprava, trvanlivost 120 měsíců, rychlá příprava
Dršťková polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá příprava.
Gulášová polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 36 měsíců, rychlá a snadná příprava
Hovězí vývar se zeleninou – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Hrachová polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Italská tomatová polévka – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava.
Kulajda s liškami – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Kuřecí vývar se zeleninou – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Polévka Boršč – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Žampionový krém – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě do 30 C, minimální trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Zelná polévka – vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 36 měsíců, rychlá a snadná příprava