Více než 500 položek jachtařských potřeb skladem.
Španělský ptáček – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Svíčková na smetaně – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Vepřové na žampiónech – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Zbojnické kuře – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Žluté kari s tofu – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava