Více než 500 položek jachtařských potřeb skladem.
Koprovka s vejci – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Kotlíkový guláš – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, uvařený pokrm se rychle zahřeje na 120°C při tlaku 250 kPA a následně se ochladí, skladování při pokojové teplotě do 30 C, minimální trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Krůta na slanině – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Krůta se zelím – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Krůtí stehenní plátky – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Krůtí ragů s fazolemi – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Kulajda s liškami – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Kuře na paprice – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Kuřecí křídla na medu a chilli – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Kuřecí maso – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Kuřecí po zahradnicku – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava.
Kuřecí vývar se zeleninou – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Marinované vepřové koleno – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava
Maso dvou barev – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 10 let, rychlá a snadná příprava
Polévka Boršč – Vyrobeno bez konzervačních látek, unikátní technologie sterilizace, skladování při pokojové teplotě do 30 C, trvanlivost 120 měsíců, rychlá a snadná příprava